Kuntosali Feelis

Kuntosali – Ryhmäliikunta – Pienryhmävalmennus – Personal Training – Hieronta


Tule sellaisena kuin olet

Meiltä saat saman katon alta monta eri palvelua hyvinvointiin ja kuntoiluun liittyen.
Palvelemme jokaista henkilökohtaisesti ja joustavasti. Mottomme on ”Tule sellaisena kuin olet!”. Jokainen on tervetullut juuri sellaisena kuin on, eikä kynnystä astua ovesta sisään ole. Myös lapset ovat tervetulleita vanhempien seurassa ja heidän vastuullaan.

Kuntosali kaikilla herkuilla

Palveluihimme kuuluvat kuntosali- ja ryhmäliikunnat (max.12hlö), ikäihmisille omat ryhmät, personal training -ohjaukset sekä pienryhmävalmennus. Hierojan palveluita meillä tarjoaa Pauliina, joka on koulutukseltaan urheiluhieroja. Pauliina tekee myös kinesioteippauksia ja trigger-hierontaa. Petra on erikoistunut fasciaan liikkeen kautta.

Yhteistyössä on voimaa

Mikäli asiakkaallamme ilmenee ongelma mitä emme pysty ratkaisemaan, voimme ohjata asiakkaan hyvän yhteistyöverkostomme kautta eteenpäin (esim. ravintoneuvonta, fysioterapia, osteopatia jne.). Näin takaamme sen, että asiakkaamme eivät jää ongelmineen yksin, vaan kuntoilu jatkuu mahdollisimman pian.

Jokainen on tervetullut ilmaiselle kokeilutunnille joko ryhmäliikuntoihin tai kuntosalille. Otathan vain etukäteen yhteyttä niin sovitaan aika.

Pyrimme järjestämään asiakkaillemme säännöllisesti erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia.