Kuntosali Feelis

Uutisia matkan varrelta


 


Yrittäjän päivä 5.9. Feeliksessä klo 17-20

 

Tule lentämään kanssamme ensi vuoteen! Yrittäjän päivää 5.9. vietetään Kuntosali Feeliksellä hyvinvoinnin ja treenikokeilujen merkeissä.

Päivän aikana voit tehdä meillä kehonkoostumusmittauksen, testata GoFlo:ta ja tutustua Firstbeat Hyvinvointianalyysiin. Klo 18-19 pääset myös testaamaan kuntonyrkkeilyä ohjatulle tunnille!

💙 Kehonkoostumusanalyysi Tanita MC-780 MAS -mittarilla

 
Haluatko tietää mikä on kehosi metabolinen ikä suhteessa kalenteri-ikään vai oletko kuluttanut sitä? Tanita-mittarin avulla saadaan vaivattomasti ja luotettavasti tietoa omasta kehosta.
 
Kehonkoostumusmittaus on ihanteellinen tapa seurata omaa kehitystä, sillä rasvan vaihtumista lihasmassaksi ei ainakaan vaaka yksin kerro. Mittaus suoritetaan vaatteet päällä ja paljain jaloin. Tulokset saat selkeänä, tulostettuna väriraporttina.

💙 GoFlo

GoFlo

 

Jos normaalisti pystyt punnertamaan kerran, tässä treenissä 
pystyt punnertamaan 10 kertaa! Kattoon kiinnitettyjen joustavien Go Flo -köysien avulla teet yhden tunnin aikana yli 500 toistoa koko keholle.
Tunnilla tehdään köysien kanssa ja ilman erilaisia sykettä nostavia harjoituksia sekä lihaskunto- ja venyttelyliikkeitä, joissa jokaisessa käytät tehokkaalla tavalla vatsa- ja pakaralihaksia. 
 
 

💙 Firstbeat Hyvinvointianalyysi

 
Firstbeat Hyvinvointianalyysi kertoo kuinka keho reagoi arjen erilaisissa tilanteissa. Ympärivuorokautinen sykevälimittaus kuvaa yksilöllisesti kuormittavia ja palauttavia tekijöitä sekä liikunnan vaikutusta. Tieteellisesti kehitetty Hyvinvointianalyysi kertoo kehon voimavaroista ja nostaa pöydälle asiat, jotka parantavat jaksamista, kuntoa ja terveyttä.
 
 
 

💙 Tervetuloa! 💙


Onko liikunnan aloittaminen sinulle yhtä tuskaa ja rytmitys hukassa? Haluatko saada ryhtisi takaisin ja kroppasi tottelemaan sinua? Laitetaanko rattaasi liikkeelle?

 

Lähde mukaan kolmen kuukauden PIENRYHMÄVALMENNUKSEEN!

 

Fortis&Movens-pienryhmävalmennus yhdistää PT-valmennuksen ja ryhmäharjoittelun parhaat puolet.

Aloitus ke 29.8.2018 klo 19.15

 

Ryhmä kokoontuu Kuntosali Feeliksellä keskiviikkoisin:
Ulkotreeniä, ryhdin ja vartalonhallinnan etsimistä, syketreeniä,
kehonhuoltoa rullalla ja pallolla sekä tietoa ravitsemuksesta.

Hinta 120€/kk sisältäen 2in1 kortin. Saat käyttää salia ihan niin paljon kuin haluat 🙂

Ilmoittautumiset ja lisäinfo: fortismovens@gmail.com tai 040-1467100
Maksu myös liikuntaseteleillä!

 

 

Kuntosali Feelis osallistuu

Klaukkalan
HYVINVOINTIMESSUILLE
lauantaina 17.3.2018 klo 15–19

Arkadian yhteislyseossa
(Lepsämäntie 15)

FEELIKSEN YSTÄVÄKUUKAUSI

Treenaa kaverin kanssa ja maksatte vain yhdestä, kuljette yhdellä kortilla. Hinnat alk. 46e/kk, ei pakottavaa jatkosopimusta! Koskee myös olemassa olevia asiakkaitamme, jotka tuovat mukanaan uuden asiakkaan.

Tiistaina 13.2. klo 15-21 ota yksin tai kaverin kanssa suunnaksi Kuntosali Feelis, kun esittelyssä on terveyden ja hyvinvoinnin ykkösjuttuja! Esimerkiksi mitä ihmettä ovat geenitestit, kehonkoostumusmittaukset, FascialMethod, BioSwipe ja ViaEsca? Tule, kuule, kysele, opi ja kokeile!

Ilmoittaudu ja lue lisää Feeliksen facebooksivuilta!

Tervetuloa!

Iloisia tarinoita vatsa treenistä

Olen elokuusta asti ohjannut senioreille ja yhdelle pienryhmälle vatsatreenin alkulämppänä ja eilen rouva tuli sanomaan että nyt tiedän tekeväni liikkeet oikein kun koko vatsan seutu on pienentynyt ja löydän kaikki vatsalihakset töihin. Samalla ryhmän mies ihmetteli kun selkäkivut on hävinneet, totta tämähän siis tukee myös selkäämme. Katsotaan mitä loput sanovat kun koko 2×8 viikkoa on ohi.
Tälle toiselle kierrokselle olemme nostaneet tasoa kun ekassa ei voinut sitä vielä ehdä.

Kiitos Jukka Harju hyvästä ja selkeästä ohjelmasta.

Katso ohesta istumaan nousu video ja tartu vatsaasi uudella tavalla, näihin liikkeisiin et törmää jumppa tunneilla. Onko vatsasi hyvässä kunnossa? Vatsalihakset kondiksessa kaikin puolin? Kokeiles tehdä tämä liike ja katso miten onnistuu! Ei vie kuin pari minuuttia! Haasta myös kaverisi mukaan jakamalla video!

Jos ei oikein onnistunut niin voit ryhtyä paikkaamaan tilannetta osallistumalla toiminnalliseen vatsatreeniin osoitteessa toiminnallinenvatsatreeni.fi. Syysalennus on voimassa tämän viikon, hinta vain 52€, normaalisti 77€.

1.9.2017 alkaen

Kuntosalin omistussuhteessa tapahtuu pieni muutos. Salin täyteen vetovastuuseen hyppää Petra.
Heli keskityy äityisloman jälkeen kehonhuollollisiin asioihin ja kehittää sillä saralla ammattitaitoaan. Mikään ei käytännössä muutu asiakkaiden suuntaan ja Feelis jatkaa kuten ennenkin.

Ryhmäliikuntoihin ja päivystysaikoihin muutoksia elokuulle

Päivystysajat ovat elokuun aikana käytännössä samat kuin ryhmäliikunta-ajat. Mikäli joku aika ei sinulle sovi, soita niin sovitaan tapaaminen. Tulemme mielellämme sovitusti myös päiväaikaan. Ryhmäliikuntatunteja pääset tarkastelemaan kotisivujemme kohdan RYHMÄLIIKUNTA – kaikki vuorot alta. Ota yhteyttä rohkeasti, treenejä pääsee kokeilemaan aina yhden kerran ilmaiseksi. Petra p.0401467100

Hieroja Pauliina Taula

Heli jää mammalomalle hierontojen osalta kesäkuun alussa. Lämmin kiitos kaikille asiakkailleni tähän astisesta.
Urheiluhieroja opiskelija Pauliina Taula jatkaa vastaanottoa tiloissamme. Hieronnat edulliseen opiskelijahintaan. Kesän vapaita aikoja voi kysellä suoraan Pauliinalta p.050 3252579.

Syksyn Pienryhmävalmennus 3kk-jakso starttaa 30.8.2017

Lähde mukaan 3kk pieryhmävalmennukseen
Sis: alku ja loppumittaukset, ravinto ja kuntoiluohjeet. Joka viikko yhteistreenit ja tuen, opaskirjasen ja suljetun facebook ryhmän. Haluatko ylittää itsesi ja kehittyä positivisella asenteella?
Ryhmä kokoontuu: Nurmijärvellä keskiviikkoisin klo 19.15 Hinta 118€/kk sis.kuntosalin ja ryhmäliikuntojen vapaan käytön.

personal trainer kuntosali feelis nurmijärvi pienryhmäliikunta
KUNTOSALI FEELIS NURMIJÄRVEN UUTISISSA