Kuntosali Feelis

Uutisia matkan varrelta


Syksyn pienryhmävalmennus starttaa 27.8.2019!

Pienryhmävalmennus yhdistää PT-valmennuksen ja ryhmäharjoittelun parhaat puolet.
Ryhmä kokoontuu Kuntosali Feeliksellä: Ulkotreeniä, ryhdin ja vartalonhallinnan etsimistä, syketreeniä, kehonhuoltoa rullalla ja pallolla sekä tietoa ravitsemuksesta.

Hinta 120€/kk sisältäen 2in1 kortin ja saat käyttää salia ihan niin paljon kuin haluat! 🙂
Ilmoittatumiset ja lisäinfo: fortismovens@gmail.com tai 040-1467100
Maksu myös liikuntaseteleillä!

Kuntosali Feelis ilmoittaa!

Kesän aikana asiakaspalvelumme on paikalla vain sovittaessa.
Ota yhteyttä: fortismovens@gmail.com tai 040-1467100

Aurinkoista kesää ja nähdään Feeliksellä!

Uutta Feeliksellä: Dry Needling!

Hierojamme Pauliina tarjoaa nyt Dry Needlingiä eli kuivaneulausta. Dry Needling länsimaiseen lääketieteeseen perustuvaa akupunktioneuloilla tehtävää kivunhoitoa. Nimensä mukaisesti kehon sisään ei injektoida mitään vaan hoito perustuu pelkästään neulan aikaansaamaan vaikutukseen.

Dry Needling -hoidossa käsitellään pehmytkudoksessa sijaitsevia triggerpisteitä. Trigger-pisteet (TrP) ovat herkkiä tai kipeitä pisteitä lihaksessa, jotka tuntuvat pinnallisissa lihaksissa kireinä juosteina tai hernemäisinä pisteinä. Kireät juosteet ovat jatkuvasti lyhentyneessä tilassa olevia lihassyitä. Tämä lyhentynyt tila estää lihasta toimimasta sille ominaisella tavalla heikentämällä sen aineenvaihduntaa paikallisesti. Trigger-pisteille on tyypillistä heijastekipu. Tämä tarkoittaa sitä, että hoidettava piste voi sijaita yllättävän kaukana varsinaisesta kipualueesta.

Dry Needling-hoito stimuloi immuunijärjestelmää paikallisesti ja laukaisee kehon omia paranemisprosesseja. Hoito poikkeaa kiinalaisesta akupunktiosta siten, että akupunktiossa hoidetaan mediaaneilla eli energiakanavilla olevia akupisteitä kiinalaisen lääketieteen mukaisesti. Dry Needling ei siis ole akupunktiohoitoa.

Tyypillisiä hoidettavia vaivoja ovat muun muassa hartia- ja selkäkivut, migreeni, tenniskyynärpää, penikkatauti ja muut lihasperäiset kiputilat sekä nivelsäryt.
Hoitomuoto soveltuu erinomaisesti myös urheilijoille.

Lisätietoja: www.dryneedling.fi
Tai kysy meiltä: fortismovens@gmail.com tai 040-1467100

Yoga Flow tunnit 4.4. klo 19-20 alkaen.
Mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä joogaharjoitus.

Asanat eli joogan erilaiset asennot haetaan hengitystä seuraten ja ne yhdistetään erilaisiksi liikejatkumoiksi. Asentojen ylläpitäminen vaatii sekä lihastyötä että keskittymistä. Syvät ja pinnalliset lihakset kehittyvät ja tietoisuus omasta kehosta kasvaa harjoitusten avulla. Yoga Flow™ -nimi tulee tavasta suorittaa liikkeet sujuvasti peräkkäin. Liikkeet virtaavat alkuasennosta toiseen.

Tunnit pidetään torstaisin 4.4. klo 19-20 alkaen.
Yoga Flow sopii aloitteleville ja jo joogaa harrastaneille kuntoilijoille.
Tervetuloa!

kysy lisää: fortismovens@gmail.com tai 040-1467100

Ystävänpäivä viikolla treenataan yhdessä!

Helmikuussa ystävänpäivä viikolla 11.-17.2. treenaat kuntosali Feeliksellä ystäväsi
kanssa koko viikon vain avainkortin hinnalla (vain 10€)!

Lisätiedot: Petralta sähköpostitse fortismovens@gmail.com tai
laita viestiä Facebookin kautta!

Kuntosali Feelis ja Fortis&Movens toivottaa kaikille mukavaa ystävänpäivää!

Tule tutustumaan ilmajoogan saloihin!

Aerial Yoga workshop alkaa 10.1.2019!

Ohjaana toimii Johanna ja Workshop järjestetään Kuntosali Feeliksellä, Nurmijärvellä.
Hinta on 75€ (sis. 4 kertaa).

Aerial Yoga eli ilmajooga on maailmalla uudehko laji, jossa käytetään apuvälineenä vyötärön korkeudella olevaa kangaslenkkiä eli hammockia. Ilmajoogassa on yhdistetty perinteisiä joogaharjoitus sarjoja sekä ilma-akrobatiaa.

Tunneilla luodaan monipuolisia harjoituksia koko kropalle, jotka vahvistavat ja kiinteyttää sekä venyttää jumittuneita lihaksia. Pukeudu tunneille rentoihin housuihin sekä paitaan joka peittää kainalot. Korut ja terävät vaatteiden yksityiskohdat suositellaan jättämään pois tunnin ajaksi. Ilmajoogan tarkoituksena on kehittää tehokkaasti keskivartalon lihaksia ja kehonhallintaa sekä parantaa venyvyyttä.
Ota myös juomapullo ja pyyhe mukaan!

Ilmoittautumiset ja lisäinfo: fortismovens@gmail.com tai 040-1467100
Nähdään tunneilla!

Pienryhmävalmennus starttaa
keskiviikkona 16.1.2019!

Pienryhmävalmennus yhdistää PT-valmennuksen ja ryhmäharjoittelun parhaat puolet.
Ryhmä kokoontuu Kuntosali Feeliksellä keskiviikkoisin: Ulkotreeniä, ryhdin ja vartalonhallinnan etsimistä, syketreeniä, kehonhuoltoa rullalla ja pallolla sekä tietoa ravitsemuksesta.

Hinta 120€/kk sisältäen 2in1 kortin ja saat käyttää salia ihan niin paljon kuin haluat! 🙂
Ilmoittatumiset ja lisäinfo: fortismovens@gmail.com tai 040-1467100
Maksu myös liikuntaseteleillä!

Tervetuloa viettämään kanssamme pikkujouluja perjantaina 14.12.2018 klo 18.00 alkaen.

Ohjelmassa klo: 18.30 Johannan jouluinen Fasciamethod glögin höystämänä. 🙂
Mahdollisuus myös kehonkoostumusmittaukseen illan aikana.
Rentoa yhdessäoloa ja rauhoittumista joulun kiireiden keskellä, pienen purtavan ja tietovisailun merkeissä.

Lämpimästi tervetuloa
T: Feeliksen Tontut

PS. Joulun välipäivinä Johanna pitää kinkun sulatus jumppaa 27.12.2018 ja 2.1.2019 klo 18.00. Muuten ei ole ohjattuja jumppia 21.12-6.1 ajalla. Normaali lukujärjestys starttaa 7.1.2019, onko sinulla jotakin toiveita kevään lukkariin, nyt siihen vielä voi vaikuttaa laittamalla minulle viestiä asiasta. 😉

personal trainer kuntosali feelis nurmijärvi pienryhmäliikunta
Kuntosali Feelis osallistuu

Klaukkalan
HYVINVOINTIMESSUILLE
lauantaina 17.3.2018 klo 15–19

Arkadian yhteislyseossa
(Lepsämäntie 15)

FEELIKSEN YSTÄVÄKUUKAUSI

Treenaa kaverin kanssa ja maksatte vain yhdestä, kuljette yhdellä kortilla. Hinnat alk. 46e/kk, ei pakottavaa jatkosopimusta! Koskee myös olemassa olevia asiakkaitamme, jotka tuovat mukanaan uuden asiakkaan.

Tiistaina 13.2. klo 15-21 ota yksin tai kaverin kanssa suunnaksi Kuntosali Feelis, kun esittelyssä on terveyden ja hyvinvoinnin ykkösjuttuja! Esimerkiksi mitä ihmettä ovat geenitestit, kehonkoostumusmittaukset, FascialMethod, BioSwipe ja ViaEsca? Tule, kuule, kysele, opi ja kokeile!

Ilmoittaudu ja lue lisää Feeliksen facebooksivuilta!

Tervetuloa!

Iloisia tarinoita vatsa treenistä

Olen elokuusta asti ohjannut senioreille ja yhdelle pienryhmälle vatsatreenin alkulämppänä ja eilen rouva tuli sanomaan että nyt tiedän tekeväni liikkeet oikein kun koko vatsan seutu on pienentynyt ja löydän kaikki vatsalihakset töihin. Samalla ryhmän mies ihmetteli kun selkäkivut on hävinneet, totta tämähän siis tukee myös selkäämme. Katsotaan mitä loput sanovat kun koko 2×8 viikkoa on ohi.
Tälle toiselle kierrokselle olemme nostaneet tasoa kun ekassa ei voinut sitä vielä ehdä.

Kiitos Jukka Harju hyvästä ja selkeästä ohjelmasta.

Katso ohesta istumaan nousu video ja tartu vatsaasi uudella tavalla, näihin liikkeisiin et törmää jumppa tunneilla. Onko vatsasi hyvässä kunnossa? Vatsalihakset kondiksessa kaikin puolin? Kokeiles tehdä tämä liike ja katso miten onnistuu! Ei vie kuin pari minuuttia! Haasta myös kaverisi mukaan jakamalla video!

Jos ei oikein onnistunut niin voit ryhtyä paikkaamaan tilannetta osallistumalla toiminnalliseen vatsatreeniin osoitteessa toiminnallinenvatsatreeni.fi. Syysalennus on voimassa tämän viikon, hinta vain 52€, normaalisti 77€.

1.9.2017 alkaen

Kuntosalin omistussuhteessa tapahtuu pieni muutos. Salin täyteen vetovastuuseen hyppää Petra.
Heli keskityy äityisloman jälkeen kehonhuollollisiin asioihin ja kehittää sillä saralla ammattitaitoaan. Mikään ei käytännössä muutu asiakkaiden suuntaan ja Feelis jatkaa kuten ennenkin.

Ryhmäliikuntoihin ja päivystysaikoihin muutoksia elokuulle

Päivystysajat ovat elokuun aikana käytännössä samat kuin ryhmäliikunta-ajat. Mikäli joku aika ei sinulle sovi, soita niin sovitaan tapaaminen. Tulemme mielellämme sovitusti myös päiväaikaan. Ryhmäliikuntatunteja pääset tarkastelemaan kotisivujemme kohdan RYHMÄLIIKUNTA – kaikki vuorot alta. Ota yhteyttä rohkeasti, treenejä pääsee kokeilemaan aina yhden kerran ilmaiseksi. Petra p.0401467100

Hieroja Pauliina Taula

Heli jää mammalomalle hierontojen osalta kesäkuun alussa. Lämmin kiitos kaikille asiakkailleni tähän astisesta.
Urheiluhieroja opiskelija Pauliina Taula jatkaa vastaanottoa tiloissamme. Hieronnat edulliseen opiskelijahintaan. Kesän vapaita aikoja voi kysellä suoraan Pauliinalta p.050 3252579.

Syksyn Pienryhmävalmennus 3kk-jakso starttaa 30.8.2017

Lähde mukaan 3kk pieryhmävalmennukseen
Sis: alku ja loppumittaukset, ravinto ja kuntoiluohjeet. Joka viikko yhteistreenit ja tuen, opaskirjasen ja suljetun facebook ryhmän. Haluatko ylittää itsesi ja kehittyä positivisella asenteella?
Ryhmä kokoontuu: Nurmijärvellä keskiviikkoisin klo 19.15 Hinta 118€/kk sis.kuntosalin ja ryhmäliikuntojen vapaan käytön.

personal trainer kuntosali feelis nurmijärvi pienryhmäliikunta
KUNTOSALI FEELIS NURMIJÄRVEN UUTISISSA